"Україна нав'язала свою політичну волю США": Соловйов влаштував істерику й заявив про "феноменальну деградацію" (відео)

Топпропагандист Кремля Володимир Соловйов видав нову порцію безглуздих заяв та образив Україну. Водночас співробітник державного телеканалу країни-агресора стверджує: мовляв, українцям вдалося "нав'язати свою волю" західним країнам і США зокрема, передають Патріоти України.

Новий сеанс промивання мізків громадянам РФ провели на телеканалі "Россия 1". Соловйов у своїй передачі дивувався, як Україна зуміла отримати таку сильну підтримку держав Заходу.

За його версією, "б*ндерівці" якимось чином "нав'язали" свої погляди іншим. "Зараз свою політичну волю нав'язує нікчемна укроб*ндерівська наволоч цілій Америці! Коли всі країни навколо кажуть: "Ні-ні-ні, тільки як буде вигідно "маленькій нацистській наволочі", – обурювався пособник Кремля.

Соловйов стверджує, що це нібито говорить про "феноменальну деградацію" Заходу. Росіяни, запевняє він, навпаки, розвиваються. Наприклад, пропагандист видав байку про те, що один із генералів ЗС РФ змушений ретельно вивчати твори Фрідріха Ніцше, аби зрозуміти українську психологію.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...