"Україна ніколи не переможе": Київського таксиста заарештували через надмірну любов до РФ

У Києві затримали чоловіка, який виправдовував російську агресію. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Повідомляється, що чоловік у телефонних розмовах зі своїми знайомими, родичами, а також клієнтами під час роботи в службі таксі виправдовував російську агресію. Таксист виправдовував окупантів, які вбивали та розстрілювали цивільних людей під час спроб евакуюватися з Бучі. Також запевняв співрозмовників в тому, що Україна ніколи не переможе у цій війні, а президент країни-агресора «залишиться на коні».

"Киянин запевняв що українців влада позбавляє прав на їх житло. Свого сина, який мав намір воювати проти окупантів в лавах Збройних Сил України, піддавав жорсткій критиці, запевняв його що той має «неправильні погляди» і називав образливими словами", - розповіли в прес-службі.

За клопотанням прокуратури чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

середа, 28 серпень 2024, 21:00

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України. Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сх...

"Кон***ий інвалід": Столична поліцейська образила ветерана ЗСУ через зауваження її чоловіку, але далі щось пішло не так (відео)

середа, 28 серпень 2024, 20:54

Поліцейська образила ветерана ЗСУ, який зробив зауваження її чоловіку щодо паркування у невстановленому місці. Що так обурило військового і українців, які дізналися про історію, як поводилася поліцейська і як у поліції відреагували на скандальну історі...