Україна очолила європейський рейтинг, але не той, яким варто пишатися

Швейцарія є однією із найбезпечніших країн. Фото: соцмережі.

Україна очолила один з європейських рейтингів. Однак для самої країни це великий мінус, а не плюс, і на те є свої причини. Про це повідомляє Numbeo, передають Патріоти України.

Йдеться про рейтинг найбільш кримінальних країн Європи. Список країн був складений представниками статистичного порталу Numbeo. Редактори порталу збирають різні дані з самих різних країн і регіонів світу, зазвичай вони вивчають якість життя і рівень злочинності.

Ті дані, які публікує портал Numbeo, часто використовують авторитетні видання, наприклад, це робить Forbes. У п'ятірку найбільш кримінальних країн Європи за версією Numbeo увійшли Молдова, Ірландія, Франція і Швеція. Лідером списку є Україна.

Так званий "кримінальний індекс" країни становить 48,85. Російська Федерація знаходиться на 11-му рядку, а найменший показник злочинів в Європі у Швейцарії та Словенії. Індекс Швейцарії дорівнює 21,60, а Словенії - 21.07. Примітно, що "індекс безпеки" у України також найнижчий - 51.15, для порівняння, у Словенії він становить 78,93.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 10:37

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...