Україна опиниться між двома циклонами: Синоптик розповіла, якої погоди чекати

Завтра, 12 серпня, Україна опиниться поміж двома циклонічними системами. Тому погода буде мати свої особливості, передають Патріоти України з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко.

"У понеділок, 12 серпня, Україна розташується поміж двома циклонічними системами. Одна - північніше Ірландії, інша - на північному сході. А від Скандинавії через центр Європи до Балкан витягнулася масштабна зона високого атмосферного тиску, де переважатиме суха погода", - розповіла вона.

Зокрема, Україна належатиме до зони впливу антициклону, тому понеділок, 12 серпня, виявиться повсюди сухим, більше сонячним.

"Хіба найближчої ночі та завтра вранці є ймовірність локальних дощів у північних областях та на північному сході. Температура повітря очікується 12 серпня протягом дня +24....+29 градусів, у південній частині +28...+32 градусів", - додала Діденко.

Погода у Києві

У Києві в понеділок опадів не очікується, хіба найближчої ночі пройде невеликий дощ. Північно-західний вітер буде помірним, вночі та вранці рвучким. Максимальна температура завтра коливатиметься близько +25 градусів.

"Підвищення температури повітря ймовірне з 16-17 серпня", - додала синоптик.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...