Україна перейшла на зимовий час: Як дізнатися, котра година зараз

У неділю, 31 жовтня, в Україні відбувся перехід на зимовий час. О 4:00 стрілки годинника перевели на 1 годину назад, зазначають Патріоти України.

Можливо, ми востаннє переводимо стрілки годинника восени, оскільки у Верховній Раді вже давно обговорювати можливість скасувати цю практику.

Більшість сучасних гаджетів переходять на зимовий час автоматично, тому змінювати налаштування не доведеться. А ось на старих телефонах і механічних годинниках потрібно перевести час вручну. Зверніть увагу, що час відбуття транспорту 31 жовтня буде вказано з урахуванням переведення годинників.

Точний час в Україні

Дізнаватися точний час в Україні у будь-якому місті можна на сайті time.is. Для цього введіть назву свого міста в пошуковий рядок.

Як переведення годинників впливає на здоров'я

Медики стверджують, що переведення годинників негативно впливає на здоров'я людини. Це порушує біологічні ритми людини і є серйозним стресом для організму.

Крім того, основна мета переходу на зимовий час, заради якої ми жертвуємо здоров'ям, ставиться під сумнів. Експерти стверджують, що в наш час така практика практично не впливає на економію електроенергії.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...