Україна попливе: Синоптики попередили про атаку потужних гроз і злив

Погода в Україні 18 червня очікується помірно тепла, проте не обійдеться без опадів. Як повідомляють синоптики, Україну атакують зливи і град, передають Патріоти України.

Синоптик Наталка Діденко попередила, що завтра протягом дня буде +20...+ 27 градусів. "Дощі та грози найбільш вірогідні на Лівобережжі, при грозах місцями шквали", - попередила синоптик.

За словами синоптика, на Правобережжі 18 червня буде переважно без опадів. У Києві в суботу очікується максимально близько + 25 градусів.

"Дощ, місцями з грозою, яка з'явиться в столиці сьогодні ввечері, перейде на завтрашню суботу. Однак завтра після обіду в Києві опади припиняться, буде без дощу", - розповіла вона.

У суботу, 18 червня, вранці опади ймовірні в Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській, Черкаській та Одеській областях та Києві. До вечора дощі змістяться на схід України і в Миколаївську область.

Спека повертається

За даними синоптика, в неділю і понеділок у столиці відновиться спека, очікується до +30...+ 32 градусів. "А у вівторок знову відчутно похолодає", - додала вона.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...