Україна послідує прикладу? Британія вводить ревакцинацію від COVID-19 кожні три місяці через новий штам Omicron

Велика Британія вводить обов’язкову повторну вакцинацію від коронавірусу кожні три місяці через новий штам Omicron. Про це у своєму Twitter повідомив глава Міністерства охорони Здоров’я Великої Британії Саджид Джавід, зазначають Патріоти України.

Цитата

“Я попросив JCVI (Об’єднаний комітет з вакцинації та імунізації — ред.) терміново розглянути способи розширення програми вакцинації після появи нового штаму Omicron. Я прийняв їхню пораду наполовину зменшити інтервал для ревакцинації з шести до трьох місяців”, — написав Джавід.

Деталі

Він додав, що прийняв рекомендації Комітету з приводу введення бустерної вакцини для людей з ослабленим імунітетом вже після третього щеплення. Крім того, комітет рекомендував другу дозу вакцини від коронавірусу дітям від 12 до 15 років.

Нагадаємо

27 листопада у Великій Британії зафіксували перші два випадки коронавірусу нового штаму Omicron.
Як заявив прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, з цього тижня носіння масок на обличчі знову стало обов’язковим у магазинах і громадському транспорті Англії.

Крім того, введено ПЛР-тестування для всіх, хто в’їжджає до Великої Британії, і всі контактні із зараженими новим варіантом змушені самоізолюватися, навіть якщо вони повністю вакциновані.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...