"Україна просто не знає, що таке перша хвиля": Знаменитий боксер розповів про фури із трупами у США

Люди не могли забрати своїх рідних, щоб поховати. Всі тіла відправляли в крематорій і спалювали.

Знаменитий український боксер Євген Хитров (20-2, 17 КО), який живе в США, розповів, як під час початку пандемії коронавiрусу, в Нью-Йорку між Манхеттеном і Брукліном на острові Рендалл стояли 20-тонні фури-морозильні повністю забиті трупами, передають Патріоти України.

За словами боксера, люди не могли забрати своїх рідних, щоб поховати. Всі тіла відправляли в крематорій і спалювали. "Я спілкуюся з українцями. Вони кажуть: "У нас друга хвиля". Чесно? Це добре, що у них хоча б ось так от виглядає друга хвиля. Вони насправді не знають, що таке перша хвиля. У нас коли була перша хвиля, покосило стільки народу, що просто жесть. Люди здихали, як коні після роботи. Ти не уявляєш, скільки тут людей померло", – заявив Хитров в ефірі Youtube-каналу Boxing Studio.

Євген зазначив, що йому особливо важко далися перші 10 днів локдауна. "Як тільки починалася пандемія, було взагалі все закрито і ми тупо 10 днів не виходили з дому. Можна було вийти тільки в магазин, який працював до 17 годин, а потім все закривалося. Була комендантська година, була вся ця ситуація. Перші 10 днів був справжній дурдом", – підсумував боксер.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...