"Україна проведе спецоперацію": У мережі заявили про створення добробатів, які зайдуть у РФ та Білорусь

У мережі заявили про формування в Україні добровольчих батальйонів, які будуть діяти на території РФ та Білорусі. Мета - показати громадянам країн-агресорок, які так палко підтримують путінську "спецоперацію", що таке війна, передають Патріоти України.

Вірогідно, йдеться про вчинення певних диверсій на території Росії. Відео із заявою про збір добровольців для проведення вже української "спецоперації" в РФ з'явилося в мережі Facebook.

На відео захисник України, що перебуває у зоні бойових дій, заявляє, що наразі формуються добробати, бійці яких "тріпатимуть" росіян та білорусів на їхній території. Так, каже чоловік, їм дадуть зрозуміти, що таке насправді війна.

"Класні новини. Сьогодні в Україні формуються добровольчі батальйони для того, щоб заходити на території Білорусії й Росії — і трошки тріпати їх у них вдома, щоб вони відчули, що таке війна. Бо вони сидять там, ухмиляються — і думають, що вони тут проводять якусь спецоперацію. Спецоперацію будемо проводити ми", – каже чоловік.

Наразі інших підтверджень того, що подібні ініціативи дійсно впроваджуються, немає. Так само, як немає й конкретики щодо того, чим саме можуть займатися такі добробати.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...