Україна ще відчує морози: Синоптик розповіла, на які сюрпризи чекати в лютому


В Україну нарешті прийшло довгоочікуване потепління, проте 23 лютого частина країни знову опиниться у владі морозів - місцями стовпчики термометрів покажуть до -15 градусів. Про це в Facebook пише синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Східна частина України, Сумська, Чернігівська, Полтавська, Дніпро з районами потраплять в відчутні "мінуси", очікується вдень -5-12 градусів. А вночі на північному сході навіть місцями до -12-15 градусів. Захід і, традиційно, Південна частина України будуть теплими - максимально +4 +9 градусів, на Закарпатті до +12 градусів ", - йдеться в публікації.

На решті території України вдень - близько нуля. Серйозних опадів не очікується, місцями незначний мокрий сніг і туман. На Сході, північному сході і в центрі України прогнозуються пориви південно-східного вітру.

"У Києві 23-го лютого протягом дня - близько нуля, без опадів, хоча і хмарно. Однак пізно ввечері у вівторок, а потім в середу в столиці - сніг і мокрий сніг. 24-го лютого в Києві на короткий час похолоднішає", - пише Діденко.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...