Україна в траурі: Бійці Нацгвардії зазнали важких втрат на Донбасі

У неділю, 18 серпня, в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі українські військові зазнали важких втрат - загинув один боєць Національної гвардії, ще троє отримали поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook пише прес-центр ООС, повідомляють Патріоти України.

"Пораненим була надана невідкладна медична допомога. Їх життю нічого не загрожує. Надзвичайна подія сталася через порушення заходів безпеки при поводженні зі зброєю та боєприпасами", - сказано в повідомленні. Відзначається, що правоохоронними органами зі складу ООС на місці події проводяться оперативно-слідчі дії, встановлюються всі подробиці трагедії.

У той же час в штабі ООС заявили, що за добу бойовики на Донбасі 13 раз порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції українських військових з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, втрат у Збройних силах України в результаті обстрілів не було.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...