Україна втрачає героїв: На Донеччині росіяни розпочали добу артилерійським обстрілом. Вчорашній поранений помер у шпиталі

11 серпня ворожі війська обстріляли позиції українських захисників під Новомихайлівкою Мар'їнського району із артилерійських систем 122 калібру Про це йдеться в ранковому зведенні ООС, передають Патріоти України.

"Станом на 7 годину ранку, 11 серпня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню. Біля Новомихайлівки російські окупанти застосували артилерійські системи калібру 122-мм. Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться в повідомленні. Водночас у ранковому зведенні уточнили, що за минулу добу ворог здійснив обстріли українських позицій 16 разів.

У вечірньому зведенні штабу ООС, опублікованому о 17:40 повідомлялось про 4 : поблизу Водяного застосували артилерійські системи калібру 122-мм та міномети 82-го калібру, під Невельським - автоматичні станкові гранатомети, автомати та кулемети, а також під Мар'їнкою з протитанкових ракетних комплексів.

В ранковому зведенні наголосили, що під Водяним внаслідок артобстрілу бойовики зруйнували приватні домоволодіння. Втрати серед місцевого населення немає. Також ворог двічі здійснював обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів 120-го калібру поблизу селища Нью-Йорк.

У районі населеного пункту Катеринівка російські окупанти двічі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку селища Піски ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів.

Поблизу Новоолександрівки збройні формування Російської Федерації двічі обстрілювали позиції наших захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Біля Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Новолуганського противник застосовував автоматичні станкові гранатомети. Один з трьох поранених 10 серпня військових помер від ран у шпиталі.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...