Україна втратила Героя: На війні загинув тренер із тхеквондо Тарас Пархомук

Поблизу Роботиного на Запоріжжі загинув тренер із тхеквондо з Луцька Тарас Пархомук. Про це повідомили у Федерації тхеквандо України, передають Патріоти України.

"Зі скорботою повідомляємо, що, захищаючи Україну від російських загарбників, під час виконання бойового завдання загинув наш колега, тренер з м. Луцьк Тарас Пархомук", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Луцької міської ради, Тарас Пархомук проходив військову службу за контрактом у складі військової частини Національної гвардії України на посаді командира відділення інструкторів (інструктор) секції підготовки.

"Молодший лейтенант Тарас Пархомук загинув 25 липня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Роботине Запорізької області", - йдеться в повідомленні.

У суботу, 3 серпня, у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбудеться відспівування Тараса Пархомука.

Як повідомлялось, станом на 1 серпня 2024 року відомо про 489 українських спортсменів, які загинули внаслідок російської агресії.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...