Україна втратила Героя: Стало відомо про загибель на Донбасі бійця, звільненого з полону терористів

Під час військових дій на Донбасі загинув боєць ЗСУ, який раніше був у полоні бойовиків. Про це написала волонтер Тетяна Руденька у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На фронті загинув один з тих, хто раніше був у полоні і повернувся воювати", - йдеться у повідомленні. Волонтер також із розпачем розповіла про нестачу на найнеобхіднішого для лікування поранених бійців.

"Хлопцям в шпиталі нема за що купити курси хіміотерапії((( Але це погані новини для мене і ще купки небайдужих((( В решти звичайний понеділок! Офісний або відпочинковий! Пишу вже як у пустку...для поранених завжди потрібно - пелюшки, вологі серветки, паперові рушники, йогурти, вода зі спортивною кришкою, фрукти і овочі, домашня їжа, сир/ковбаса, печиво/цукерки, чай/кава! Все це ви можете завезти на склад до Альона Тищенко зі сторони лабораторного провулку! Зі складу отримують хлопці по всім відділенням! Хто хоче оплатити хімію...дамо призначення лікаря! Ну і скоро закупка на полон!", - розповіла Руденька.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...