Україна вважалася фаворитом групи: Ребров і Зінченко сказали, що пішло не так у матчі проти Румунії

Збірна України розгромно поступилася команді Румунії на чемпіонаті Європи-2024 з футболу. Олександр Зінченко, який грав на позиції лівого захисника, зізнався після матчу, що йому соромно за результат гри, передають Патріоти України.

"Дуже важко знайти правильні слова. Дуже соромно було дивитися нашим вболівальникам в очі, всім тим, хто прийшов нас підтримати. Хлопці розуміють, що сталося. Потрібно показати нашу реакцію в наступній грі", – заявив він в коментарі "Суспільне Спорт".

Футболіст не зміг сказати, що саме пішло не так у матчі, де українську команду називали фаворитом. "Не знаю, головний тренер вкаже на наші помилки після гри, чого не вистачало. Але програвати 0:3 — це завжди боляче і неприємно", – сказав Зінченко.

Не очікуваним назвав результат матчу і головний тренер команди Сергій Ребров. "Гадаю, що для всіх це було неочікувано. Це Євро. Завжди кажу: якщо хочемо досягти чогось на чемпіонаті Європи, кожен гравець мусить показувати максимум. На жаль, цього не було, але це перша гра. Будемо серйозніше та ретельніше готуватися до наступної", – заявив він.

На відміну від своїх підопічних, тренер вже має кілька думок, чому перша гра України на чемпіонаті пішла шкереберть. "Перші хвилини до пропущеного м'яча ми контролювали гру. Але є помилки, яких ми припускаємося, і це було. Вважаю, ми були недостатньо агресивні в атаці, не створювали моменти. Потрібно ретельно аналізувати цей матч, показати гравцям та готуватися до наступного поєдинку", – вважає Ребров.

Раковини брудні, душові кабіни зламані: ЗМІ шокували умовами для українців, які пропонує найбільший притулок для біженців у Німеччині

середа, 26 червень 2024, 17:30

Журналісти швейцарського видання Neue Zürcher Zeitung були шоковані умовами для українських біженців у берлінському притулку у аеропорту Тегель, та назвали його абсолютно не пристосованим для тривалого перебування осіб і катастрофою, передають Патріоти...

Щоб не попасти на штраф: Як оновити дані без візиту до ТЦК і які нюанси треба знати

середа, 26 червень 2024, 16:56

Після набуття чинності нового закону про мобілізацію військовозобов'язані громадяни повинні оновити свої військово-облікові дані до 16 липня. Проте зараз територіальні центри комплектування (ТЦК) перевантажені через велику кількість громадян, які бажаю...