Україна здобуде перемогу у війні з Росією - понад 90% громадян впевнені у відбитті атаки агресора

Понад 90% українців вірять, що Україна здобуде перемогу у війні проти Росії. Висока впевненість у підсумковому успіху переважає у всіх областях, передають Патріоти України.

Майже половина опитаних сподівається на завершення військових дій у найближчі декілька тижнів. Тих, хто не вірить у перемогу Києва над Москвою, практично немає. Про це йдеться в дослідженні соціологічної групи Рейтинг. Згідно з даними опитування, у відбиття російської агресії вірять 93% респондентів. В успіх українського народу вірять в усіх регіонах країни.

Майже половина учасників дослідження (47%) висловили надію, що Україні вдасться перемогти Росію на війні вже в найближчі декілька тижнів. Чверть українців (23%) вважають, що війна може тривати декілька місяців.

Тільки 12% припускають, що військові дії завершаться за 6 місяців, рік або більше. Людей, які не вірять у перемогу України, практично немає. 17% респондентів не змогли відповісти на це питання.

Відомо, що дослідження проводилося 18 березня 2022 року по всій території України, крім окупованих Росією Криму та окремих районів Донбасу. Вибірка - 1000 респондентів. Методом дослідження обрали телефонне інтерв'ю з використанням комп'ютера. Помилка репрезентативності становить не більше 3,1%.

Готуйтеся до удару! Перший етап підвищення тарифу на електроенергію можуть провести вже у 2024 році - всього їх буде декілька

середа, 8 травень 2024, 14:50

Тариф на електроенергію в Україні можуть підвищити вже у 2024 році. Причина – дорожнеча відновлення об'єктів електроенергетики, для чого, за словами самих енергетиків, потрібен великий фінансовий ресурс. Загалом підвищення тарифу може пройти у кілька е...

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...