Українець долучився до вирішального голу - Зінченко чемпіон Англії разом з "Манчестер Сіті"

Клуб нашого легіонера вдруге поспіль виграв Прем'єр-лігу. Команда здобула вольову перемогу в 38-му турі чемпіонату

"Манчестер Сіті" здобув вольову перемогу над "Брайтоном" і вдруге поспіль став чемпіоном Англії з футболу, на одне очко випередивши фіналіста Ліги чемпіонів "Ліверпуль", зазначають Патріоти України.


Брайтон – Манчестер Сіті


Гості, яким необхідна була тільки перемога, щоб не дати шансів на трофей головному конкуренту, почали матч досить нервово. Тиск результату наклав відбиток на гру підопічних Гвардіоли, що вилилося в дуже велику кількість неточних передач і обрізок.

Як підсумок, на 26-й хвилині потужний нападник "Брайтона" Гленн Мюррей після подачі кутового спокійно переграв у повітрі Зінченка і відправив м'яч у сітку – 1:0.

Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

Однак вже за півхвилини гості зрівняли рахунок: аргентинський нападник Агуеро вийшов один на один з воротарем і катнув м'яч точно в "будиночок" супернику. А ще через 10 хвилин команда з Манчестера забила такий бажаний другий м'яч. Це захисник Емерік Ляпорт красиво набіг з глибини і головою після подачі кутового забив м'яч у ворота, ніж кинув в екстаз фанатів "городян".

Другий тайм гості розпочали куди впевненіше, ніж перший. "Сіті" взяли м'яч під контроль і стали діяти дуже розкуто. Відмінно виглядав Зінченко, який раз по раз видавав гострі розсікаючі передачі партнерам.

Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

На 65-й хвилині алжирський півзахисник "Манчестер Сіті" Ріяд Марез обігрався з Давидом Сілвою, поклав на газон захисника і з лінії штрафного відправив м'яч під поперечину – 1:3.

А ще через 10 хвилин кращий футболіст Прем'єр-ліги Ілкай Гюндоган феноменальним ударом зі штрафного остаточно вбив інтригу в протистоянні і чемпіонській гонці. Після цього команди відверто догравали матч.

Брайтон – Манчестер Сіті


Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон – Манчестер Сіті

"Брайтон" – "Манчестер Сіті" 1:4 (1:2, 0:2)

Голи: 1:0 – 27 Мюррей, 1:1 – 28 Агуеро, 1:2 – 38 Лапорт, 1:3 – 63 Марез, 1:4 – 72 Гюндоган.
"Брайтон" – Райан, Данк, Бернардо, Даффі, Сальтор (Монтойя, 84), Кайяль, Кнокерт, Гросс, Біссума, Аліреза Джаханбахш (Локад, 67), Мюррей (Андоні, 68).
"Манчестер Сіті" – Едерсон, Лапорт, Уокер (Данило, 88), Компані (Отаменді, 86), Зінченко, Сільва (де Брюйне, 78), Гюндоган, Марез, Бернарду Сілва, Стерлінг, Агуеро.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...