Українець святкував патріотично: Гол Яремчука врятував "Бенфіку" від поразки в Лізі чемпіонів (фото)

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів португальська "Бенфіка" зіграла внічию з нідерландським "Аяксом", повідомляють Патріоти України.

Результат матчу для "Бенфіки" врятував український форвард Роман Яремчук, який відзначився у ворота "Аяксу" на 72-й хвилині, та зрівняв рахунок. Для нашого нападника це дебютний матч у плей-офф Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що Яремчук патріотично відсвяткував гол у ворота "Аяксу". Українець зняв футболку "Бенфіки" і під нею була ще одна футболка, але з гербом України.

Зустріч закінчилась внічию 2:2. Матч-відповідь пройде 15 березня.

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

23 лютого

"Бенфіка" (Португалія) - "Аякс" (Нідерланди) 2:2

Голи:
Алле, 26 (авт.), Яремчук, 72 - Тадіч, 28, Алле, 29

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...