Українець у Польщі хотів допомогти людям на дорозі, однак потрапив до відділку поліції

У Польщі, на автобані поблизу Лодзі, 19-річний громадянин України за кермом Mazda запропонував допомогу подружжю, чий мікроавтобус зламався. Через це українець потрапив до відділку поліції. Подробиці надає видання inpoland, передають Патріоти України.

Юнак прикріпив до своєї машини так званий жорсткий буксир, а кінець його зачепив за інше авто. Буксирування легшим транспортним засобом важчого автомобіля тривало недовго, оскільки Mazda врізалася в загородження з електроопорами.

На місце події прибули співробітники поліції. Українця оштрафували на 1020 злотих за створення небезпеки для дорожнього руху (автомобіль не мав дійсного полісу страхування цивільно-правової відповідальності перед третіми особами).

"Машину хлопця доправили до майстерні на евакуаторі, подружжя, чиє авто зламалося, переночували в готелі, а українець – у відділку поліції, оскільки він не мав документів, що підтверджують проживання в Польщі", – йдеться у повідомленні.

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...