Українець у Польщі створив "пухнасту" машину-пса, щоб збирати пожертви на лікування тяжкохворого 2-річного сина (відео)

«Клопс» на вулицях Вроцлава, вересень 2021 року

Житель польського міста Вроцлав, українець Сергій Бойко оздобив автомобіль Fiat Seicento 1997 року випуску хутром, щоб він нагадував пса. Чоловік виставив його на продаж і фотографує з ним охочих, щоб оплатити лікування тяжкохворого дворічного сина Даніеля.

Про це повідомляє Nasze Miasto.

«Хутряного авто-пса» Бойко створив у вересні 2021 року. У його сина у 10-місячному віці діагностували нейробластому — одну з найагресивніших форм раку в дітей. Єдиний шанс урятувати малюка — лікування у США, але воно коштує 800 тисяч злотих.

Дворічний Даніель, фото січня 2021 року

Дворічний Даніель, фото січня 2021 року

Батьки Даніеля у червні почали збір коштів на польській краудфандинговій платформі і вже мають понад 100 тисяч злотих. Сергій Бойко вирішив привернути увагу до ситуації з Даніелем і створив «Клопс» — оздоблене хутром авто.

Бойко продає «Клопс» за 680 тисяч злотих — саме стільки не вистачає сім’ї на оплату лікування Даніеля. Він запевняє: попри свій вік авто в чудовому стані й недавно пройшло техогляд.

«Клопс» до і після оздоблення хутром

«Якщо хочете прорекламувати свій бізнес у нестандартний спосіб, цей песомобіль — для вас. А як бонус вас фотографуватимуть на кожному перехресті, ви втішатимете інших і викликатимете усмішку — яка продовжуватиме їхнє життя», — ідеться в оголошенні з продажу «Клопс».

Зараз Бойко їздить на автомобілі Вроцлавом і фотографує охочих у ньому. Люди, як правило, після цього лишають пожертви на лікування Даніеля, каже він. Далі чоловік планує завітати на «Клопс» і в сусідні міста — зокрема Олаву і Єльч.

«Сподіваюсь, хутряний Fiat допоможе зібрати необхідну суму для лікування мого сина і, хтозна, в майбутньому він може допомогти й іншим дітям, які того потребують», — каже Сергій Бойко.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...