Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
У соцмережах обурились через використання твору Сергія Прокоф'єва у серіалі Netflix "Венздей". В United24 нагадали, що композитор народився в Сонцівці, а СРСР звинуватив його у шкоді державі. Про це йдеться в дописі United24 в instagram, передають Патр...
Українські медики, які закінчили інтернатуру в державних вишах, можуть отримати 200 тис. грн за умови працевлаштування у сільській місцевості чи на прифронтових територіях. Допомогу від держави виплачуватимуть, починаючи з 2025-го року і щонайменше до ...