
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
Найбільший в історії спалах навколо надмасивної чорної діри зафіксували астрономи за допомогою обсерваторії ім. Кека та ширококутного астрономічного огляду неба Zwicky Transient Facility (ZTF). Цей безпрецедентний вибух енергії, який стався за 10 мілья...
Використання одного навушника призводить до втрати слуху, заявили лікарі, передають Патріоти України. Наш слух розрахований на стереозвук. Коли звук надходить тільки в одне вухо, навантаження стає неприродним — це призводить до дзвону у вухах і втрати ...