
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
Щоб забезпечити бойову готовність Збройних сил України, нашій державі необхідна примусова мобілізація. Нинішні механізми мотивації не працюють, а брак фінансування у військовому секторі поглиблюється, передають Патріоти України. Такі думки в інтерв'ю Y...
Непридатні до служби мобілізовані продовжують потрапляти до Сил оборони, і це створює реальні ризики для підрозділів. Окремі рішення ухвалюються буквально за годину, після чого люди з хронічними або важкими діагнозами опиняються в навчальних центрах чи...