
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
Папа Римський Франциск, який помер у квітні 2025 року, заповів «велику суму грошей» на закупівлю автомобілів швидкої допомоги для України, заявила директор Фонду монастиря Санта Клара сестра Марія Люсія Карам Падія. Про це повідомило 3 грудня іспанське...
У середу, 3 грудня, в одному з районів Харкова стався побутовий вибух, внаслідок якого загинула людина, є постраждалі. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України. Станом на 18:32 стало відомо, що вибух в Шевченківському район...