
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
Перші хвилі Homo sapiens заселяли Європу близько 45 000 років тому. Аналізи ДНК підтверджують, що ранні сучасні люди мігрували в Західну Європу саме через територію України. Як відомо останній льодовиковий період на Землі почався 115 000 років тому і з...
Частина українських пенсіонерів може розраховувати на додаткову надбавку до пенсії за догляд. Така виплата надається лише за наявності визначених законом підстав. Про це нагадують у Головному управлінні Пенсійного фонду в Миколаївській області, передаю...