
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
Українці з прифронтових регіонів можуть отримати автоматичну компенсацію на оплату електроенергії та одноразову допомогу на тверде паливо, причому для цього не потрібно подавати додаткові заяви. Понад 280 тисяч родин уже скористалися цією підтримкою, о...
Учені вважають, що паща одного з найбільших і найжорстокіших динозаврів, якого називають найбільшим сухопутним м'ясоїдом всіх часів, була всіяна десятками зубів, які могли досягати в довжину від 19 до 30 сантиметрів, передають Патріоти України з посила...