
Як правило, увесь польський сир, що лежить на полицях в магазинах України – з додаванням рослинних жирів. Про це розповів голова Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Як ми ставилися до ринку Центральної Азії, не відправляючи туди сири, а сирний продукт, так поляки ставляться до нас: "Українець усе з’їсть", - розповів він.
Водночас він зазначив, що попри це, є ризик, що польський сир може "витіснити" український з полиці магазинів.
"З Польщею конкурувати важко, тому що вони штампують заводи. У них ефективність переробки достатньо висока. Плюс у них працюють програми державної підтримки на національному рівні і на рівні Євросоюзу. У нас це відсутнє", - додав Дідур.
В Україні до переліку критичних підприємств нині входять цирки, театри, тренажерні зали та великі торговельні центри. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. За даними видання, розширений список крити...
На придбання близьким подарунків на свято Нового року у нас залишається усе менше часу. А це означає, що ймовірність помилитись через поспіх зростає, передають Патріоти України. Саме тому видання The Page вирішило зібрати топ презентів, які забобони не...