Українець випадково дізнався, що "помер" 10 років тому: Тепер у судовому порядку доводить, що ще живий

У Полтаві 45-річний Анатолій Маковський доводить, що він не покійник. Його визнали мертвим. Відповідне рішення понад 10 років тому ухвалив Шишацький райсуд. І на основі цього рішення видане свідоцтво про смерть.

Про власну смерть чоловік дізнався понад місяць тому. Тоді хотів поновити документи - після звільнення з ув'язнення йому потрібно було відновити ідентифікаційний код через податкову інспекцію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне.

Заяву до суду подавала дружина чоловіка, яка не мала з ним зв'язку понад три роки. Сам Анатолій говорить, що у 2007 році пішов з дому, в той час проживав у Полтаві. З дружиною та рідними і друзями не спілкувався.

" Мені кажуть: "Так і так, розумієте, ви мертві". Шишацький суд мене 2010-го року похоронив. Я в шоці. Я жив у Полтаві всі три роки. Це три роки вони просто так просиділи, пробили, думають: "Та судимий, може десь сидить, а може убили", − каже Маковський.

У Шишацькому райсуді коментувати рішення судді коментувати відмовилися. Але надали копію документу, згідно з яким заяву про оголошення померлим Анатолія Маковського подала його дружина.

У документі йдеться про те, що жінка звернулася до суду, бо утримувати самотужки сина стало важко. І вона мала намір оформити пенсію в зв'язку зі втратою годувальника. З цієї причини дружина просила оголосити її чоловіка померлим, оскільки більш ніж три роки від нього не було жодної звістки.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...