Україні є ким пишатися: Дівчинка з Житомира визнана наймолодшим композитором України (фото, відео)

Талановита дев'ятирічна дівчинка з Житомира Маргарита Костеньова визнана наймолодшим композитором України. Про це заявила керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Лана Вєтрова повідомила, що офіційне нагородження та оголошення переможця в номінації "Діти" відбудеться 6 травня 2019 року, але вже відомо, що творчість Маргарити Костеньової, учениці Житомирської музичної школи імені Святослава Ріхтера визнано національним надбанням.

"У її творчому доробку вже 19 власних композицій, які принесли їй звання лауреата і переможця Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких конкурсів, а також у телепроекті "Крутіше всіх". Крім того, Маргаритка закохана в дивовижний інструмент – бандуру. І вже в такому юному віці маленька бандуристка популяризує українське мистецтво власними творами", - написала Вєтрова.

Практично всі свої твори Маргарита Костеньова написала за останній рік. В одному з інтерв'ю на місцевому телебаченні мама дівчинки розповіла, що Маргариту спочатку віддали на фортепіано, але через півтора року дівчинка сказала, що хоче на бандуру.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...