Україні не дуже пощастить? Суперкомп'ютер спрогнозував результати Євро 2020

Суперкомп'ютер спробував спрогнозувати результати чемпіонату Європи та переможця. Якщо вірити цим прогнозом - збірна України вилетить ще задовго до фіналу, передають Патріоти України.

У групі А фаворитом стане Італія, на другому місці - Туреччина, на третьому - Швейцарія. У групі В на першому місці Бельгія, на другому - Данія, на третьому - Росія. У групі С - перше місце за Нідерландами, друге - за Україною, третє - за Австрією. У групі D на першому місці Англія, на другому Хорватія, на третьому - Чехія. У групі Е на першому місці Іспанія, на другому - Польща. У групі F перше місце візьме Франція, друге - Португалія, третє - Німеччина.

Україні не пощастить

Саме в 1/8 фіналу Україні не пощастить. За прогнозом комп'ютера, збірна України в 1/8 фіналу буде грати зі збірною Італії і програє з рахунком 2: 1. І відповідно - вилетить. Варто зазначити, що Андрій Шевченко в одному з інтерв'ю сказав, що саме з цією командою він не хотів би зустрітися на турнірі.

Комп'ютер про переможців
Переможцями чвертьфіналу стане Бельгія, Франція, Англія і Німеччина. Півфінал теж стане цікавим - Франція розгромить Бельгію, а Німеччина з Англією зіграють внічию, але все вирішить пенальті, на користь Німеччини.
Переможцями чемпіонату стануть гравці збірної Франції, які в фіналі мінімально здолають Німеччину.


Джерело: НикВести

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...