"Україні у складі РФ буде краще жити": У Харкові оголосили підозру шанувальниці "руського миру"

Підозру за фактом колабораційної діяльності оголосили 60-річній жінці. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України.

За даними дізнання, жінка, перебуваючи у громадському місці у Холодногірському районі, активно налаштовувала перехожих підтримувати дії сусідньої держави.

"Колаборантка розповідала, що "Харків не потрібно боронити, Харків потрібно віддати РФ". Крім того, шанувальниця "руського миру" висловлювалась на підтримку дій російського президента та наголошувала на тому, що "Україні у складі РФ буде краще жити", — розповіли у прокуратурі.

Харківʼянку підозрюють за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...