Україні загрожує зникнення: Екскомандир роти батальйону "Айдар" висловився про мобілізацію

Україна може швидко зникнути, якщо люди в тилу не зрозуміють, що мобілізаційні заходи необхідні. Однозначно те, що на фронт потрібно відправляти не всіх громадян, які були мобілізовані, розповів колишній командир роти батальйону "Айдар", ветеран російсько-української війни Євген Дикий під час ефіру "Громадського радіо", передають Патріоти України.

Співбесідник підкреслив, що Збройні сили є величезним механізмом, і далеко не вся армія - це воїни на "нулі". За словами ветерана, "айсберг" - це люди, які у тилу роблять свою роботу, а бійця на "нулі" - його верхівка.

"Якщо люди не зрозуміють, що мобілізація потрібна не армії, а власне тиловому суспільству, то закон щодо мобілізації може не спрацювати. Тоді, я думаю, це буде один з останніх законів, ухвалених в історії України, бо ця держава припинить своє існування у відносно короткій перспективі...", - попередив екс-командир роти батальйону "Айдар".

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...

Оце так: Відому тенісистку звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли

неділя, 19 травень 2024, 23:01

Колишню італійську тенісистку Камілу Джорджі, яка завершила кар'єру в травні цього року, звинувачують у крадіжці меблів і килимів з орендованої вілли у Флоренції. Про це повідомляє Corriere della Sera, передають Патріоти України. За інформацією видання...