Заявила, що більше не потрібен: Українка кинула сина у Москві в ігровій кімнаті ТЦ (фото)

У неділю, 26 травня, в одному з торгових центрів Москви на вулиці Лобненській 34-річна українка покинула в ігровій кімнаті свого шестирічного сина. Пізніше вона пояснила свої дії тим, що дитина їй просто набридла, повідомляють Патріоти України.

Мати-"зозуля" привела хлопчика на розважальний майданчик і оплатила годину перебування сина там. Однак ні через годину, ні через дві за дитиною вона не прийшла. В обід вихователі нагодували хлопчика бутербродами, а коли зрозуміли, що чекати матір безглуздо, подзвонили їй на мобільний. Свій номер жінка залишила в договорі, який підписала, перш ніж передати дитину в ігрову кімнату.

"По телефону вона заявила, що не збирається забирати дитину. Сказала: "Він мені набрид, залиште його собі", – розповіли пізніше джерела в правоохоронних органах, куди після інциденту зателефонували приголомшені вихователі.

Оскільки мати відмовилася забирати малюка, його відвезли до найближчого відділку, а жінку одразу вирахували і знайшли за номером мобільного телефону.

"Вона затримана і доставлена в територіальний відділ поліції для подальшого розгляду. За цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде ухвалено процесуальне рішення", – пояснив керівник прес-служби УМВС РФ у Москві Юрій Тітов.

Зараз жінка затримана на 72 години. Вона дає пояснення слідчим. Хлопчик же госпіталізований в одну з дитячих лікарень. Його подальшу долю вирішать органи опіки.

"Слідчі спільно зі співробітниками органів опіки перевірять житлові умови дитини, а також виконання обов'язків щодо виховання дитини її батьками", – пояснила старший помічник керівника СУ СК РФ у Москві Юлія Іванова. У той же час 360tv повідомляє, що під час затримання горе-матір перебувала в стані наркотичного сп'яніння.

А Life Shot вдалося розшукати сторінку жінки на сайті інтим-послуг і в соціальних мережах. Виявилося, що її звуть Вікторія, жінка народилася в Харкові, в Москву перебралася приблизно року тому.

Також у мережі з'явилося відео, на якому неадекватна мати відмовляється відповідати на запитання поліцейських і каже, що хлопчик нібито не її. Крім того, під час допиту вона взагалі запропонувала оперативникам попрацювати в порноіндустрії.

Що стосується покинутого хлопчика, то дитячий омбудсмен Анна Кузнєцова розповіла, що він здоровий і зараз почуває себе добре.

"Звичайно, відволікається ненадовго під час ігор, але сумує і кличе маму. Цілком контактний, здоровий зовні, каже, що його звуть Саша, йому шість років, він ходить в дитячий садок в Тульській області, називає адресу", – зазначила вона.

Також стало відомо, що через 9,5 годин після залишення дитини матір'ю-"зозулею", його намагався забрати співмешканець жінки. Чоловік – лікар-офтальмолог і кандидат наук. Дитину йому, щоправда, все одно не віддали.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...