Українка отримала повістку до військкомату за порушення комендантської години, історія отримала продовження

У неділю, 26 червня, жителька Тернополя Вікторія отримала повістку до військкомату за порушення комендантської години. Жінку зупинив патруль о 23:05 і просто на вулиці вручив повістку з вимогою у вівторок, 28 червня, з'явилася у зазначений час до міського центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат). передають Патріоти України.

Про це повідомляє видання 20 хвилин Тернопіль", до якого звернулась жінка. Зазначається, що у зазначений час жінка сходила за вказаною у повістці адресою, де перед нею вибачились, зіславшись на помилку

"Тернополянка Вікторія перебувала на вулиці о 23:05, коли вже розпочалася комендантська година. Замість профілактичної бесіди чи штрафу, вона отримала від патруля повістку до військкомату. Як стверджує жінка, чоловіки були у військовій формі, а документ, який їй вручили, був з печаткою та за підписом начальника Тернопільського об'єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки. У редакцію вона скинула копію повістки", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 28 червня о 10:00, як було вказано у повістці, Вікторія прибула до військкомату. За словами жінки, співробітники військкомату були шоковані, що до них прийшла жінка. Або, принаймні, так себе поводили.

"Переді мною вибачилися, кажуть, що не розуміють, як так вийшло. За їхніми словами, це не були військові, ніби то не були працівники військкомату, які вручали повістку. Попросили вибачення та сказали, що більше такого не повториться і відпустили. Більше я питань не задавала", – прокоментувала ситуацію Вікторія.

Вона зауважила, що у момент візиту до військкомату у неї навіть не перевіряли паспортні дані, але повістку, яку їй видали в патрулі напередодні, забрали.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...