Українка отримала рік умовно за поширення власних порнофото - на неї поскаржився пенсіонер, якого "застукала" на гарячому дружина

Українка, яка заробляла на своєму Telegram-каналі з контентом 18+, отримала рік умовно за поширення порно. Її здав правоохоронцям пенсіонер-фоловер, з яким, дізнавшись про його розваги, поскандалила дружина, передають Патріоти України.

Як пише Zaxid.net, розслідування стосується уродженки міста Володимир Волинської області, мешканки Львова Валерії Радкевич. Вона знайомилася й листувалася з чоловіками в Instagram, а потім запрошувала їх підписатися на її закритий канал у Telegram. Доступ до нього коштував 350 грн на тиждень.

У матеріалах справи сказано, що Instagram-сторінку під назвою "Lera-pantera" Радкевич створила навесні 2020 року. Заробітком на своїх відвертих фотографіях і відео Радкевич займалася з весни 2020-го до лютого 2021-го.

Одним із її клієнтів став місцевий пенсіонер. Правоохоронцям він розповів: мовляв, раніше він працював головним інспектором відділу захисту інтелектуальної власності, тож любить переглядати сторінки у соцмережах. Він натрапив на Радкевич, спілкувався з нею в Instagram, потім сплатив 350 грн і отримав доступ до контенту порнографічного змісту на іншій платформі.

Після того, як про це дізналася дружина і влаштувала скандал, чоловік вирішив звернутися до кіберполіції.

У Шевченківському районному суді Радкевич не визнала вину. Вона озвучила свою версію. Нібито через фінансове становище у 2019 році вона почала здавати в оренду свою квартиру студенткам Львівської комерційної академії. Останні, як стверджувала обвинувачена, часто платили за житло частинами на картку або віддавали гроші готівкою.

Радкевич стверджувала, що доступ до інтимних фотографій її та її колишнього хлопця нібито отримали ці студентки, бо вона залишила їм для користування все майно у квартирі, включаючи ноутбук. Останній, за словами підозрюваної, орендарі також здавали в ремонтну майстерню.

Жінка намагалася переконати суд у тому, що вона не має відношення до розповсюдження своїх фото. Водночас вона визнала, що вела сторінку в Instagram.

Слідство довело, що Радкевич брехала – листування проходило саме з телефону, як і адміністрування Telegram-каналу.

Суддя Шевченківського районного суду Ірина Зима визнала фігурантку винною у поширенні порно за ч. 1 та 3 ст. 301 КК. Українка мала отримати три роки позбавлення волі, але суд звільнив її від відбування покарання і призначив лише рік випробувального терміну. Витрати на проведення експертиз (4,3 тис. грн) також має сплатити Радкевич.

І прокуратура, і сторона захисту хотіли оскаржити такий вирок. Львівський апеляційний суд залишив рішення Шевченківського районного суду чинним, хоча прокуратурі дозволили вилучити ноутбук, з якого надсилалася порнографія, на користь держави. Цей вирок можна оскаржити в касації.

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...