Українка влаштувала п’яний дебош у барі в Італії та побила копа

У барі італійського містечка Ольбія жінка родом з України влаштувала п’яний дебош, постраждав поліцейський. Про це пише Gallura Oggi, передають Патріоти України.

31-річна жінка розсердила інших відвідувачів закладу п’яним виглядом, через що між ними сталася суперечка. Очевидці викликали на місце події правоохоронців, щоб заспокоїти громадянку.

Приїзд копів не злякав українку. Спершу жінка усіляко ображала патрульних, а потім схопила зі столика бару металевий держак для рушників і вдарила офіцера по голові.

Врешті порушницю вдалося заспокоїти. Дебоширку затримали й, за розпорядженням судової влади, доставили до в’язниці Банкалі у Сассарі (регіон Сардинія). Її звинувачують у спротиві та нанесенні тілесних пошкоджень правоохоронцю.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...