Дуже гаряче: Українка з найбільшими грудьми похвалилася пікантними фото в білизні

Модель з 13-м розміром грудей і володарка титулу "Найбільші натуральні груди України" Міла Кузнєцова поділилася спокусливими знімками з шанувальниками, передають Патріоти України.

Так, зірка покрасувалась перед підписниками в сексуальній білизні чорного кольору. Свій образ вона доповнила діадемою та сережками. Відповідні фото модель опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Фанати Кузнєцової оцінили її образ і засипали зірку компліментами.

"У тебе шикарна фігура", "Ось це жінка!", "Вау! Які апетитні і шикарні форми", "Тобі дуже йде цей комплект", "Який соковитий персик", – написали користувачі мережі.


Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:57

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...

Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...