Україно, пішла ти в ж*пу": Жінка з Харкова зі своїми дітьми викинули паспорти (відео)

Жінка з Харкова з дітьми вирішила позбутися паспорта після того, як їй відмовили у вильоті до Туреччини (Стамбул). Причина відмови не повідомляється. Про це стало відомо з відео, опублікованому в Telegram-каналі видання "Страна", передають Патріоти України.

На відео жінка повідомляє, що вона з дітьми з другої спроби не полетіла в Стамбул через "гре*ані українські закони". "Помилуйте! Ми сьогодні не полетіли в Стамбул. Ми реально не змогли полетіти. Ми не змогли полетіти через певні причини українського законодавства",-розповіла детальніше жінка.

Українка в гніві сказала, що вони з дітьми два рази купували нові квитки, але полетіти їм так і не вдалося. У ролику також показані діти, які викидають свої паспорти на землю. "Україно, спасибі, і йди-но ти в ж * пу. Пішла ти в ж*пу", - сказали діти зі сміхом.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...