Українська актриса Вікторія Варлей прикрасила обкладинку Playboy (фотофакти)

Актриса Вікторія Варлей в 38 років вперше потрапила на обкладинку глянцевого журналу для чоловіків Playboy. Вона знялася з оголеним верхом, проте нижню частину тіла все ж прикрила штанами-кльош в горошок.

На голову Варлей одягла червону шапочку для плавання. А на обличчя вона нанесла яскравий макіяж з чорними стрілками на очах і червоною помадою на губах.

Варто відзначити, що фото вийшло досить пікантним, попри те, що Варлей прикрила пишні груди руками.

Крім того, на обкладинці журналу зазначено, що українка приїхала в США підкорювати Голлівуд.

"Якщо у мене запитають, що таке успішний успіх, я відповім, що це потрапити на обкладинку Playboy в 38 років", - підписала фото Варлей.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...