"Українська Мадонна": У Києві мати під час обстрілу прикрила своїм тілом немовля

Російські окупанти, які прикриваються брехнею про обстріли військових об'єктів, нещадно б'ють по житловому секторі, вбиваючи мирних людей, передають Патріоти України.

Під обстріли потрапляють й найбільш незахищені верстви населення, зокрема люди з інвалідністю, немовлята, вагітні жінки та пенсіонери.

Історія героїчного порятунку дочки

Так, під час чергового цинічного обстрілу Києва російськими окупантами, мати прикрила своїм тілом немовля. Таким чином дитину вдалося захистити від ушкоджень.

Сама жінка отримала численні поранення, проте родину вже доставили в дитячу лікарню "Охматдит". Як повідомляє представництво ЮНІСЕФ в Україні, жінку та її чоловіка прооперували. Зараз життю сім'ї нічого не загрожує.

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...