Українська порноакторка Джозефіна Джексон розповіла, скільки заробляє та що думають про її професію батьки

Світова зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон, яка взяла участь у благодійній фотосесії із захисниками України, в інтерв'ю ВВС News Україна розповіла, чи схвалили батьки її вибір професії, передають Патріоти України.

«Ми з ними це не обговорюємо. Я доросла людина. По-перше, я почала зніматися у дорослому віці. По-друге, я в сім'ї єдина дитина. Тому, я не думаю, що це хороша ідея, втрачати єдину дитину заради якихось своїх вподобань. Єдине, що вони могли зробити, прийняти це або втратити дитину. Звичайно, прийняли. А хто хоче втрачати свою дитину через якісь дурні амбіції?», — зазначила акторка.

Нині Джозефіна Джексон збирає гроші на допомогу пораненим українським військовим і допомагає центру ендопротезування. «Ви заробляєте 20 тисяч доларів на місяць?», — уточнила журналістка Галина Якушко. «Так, плюс-мінус», — відповіла Джозефіна.

«Я — людина інтроверт. Я люблю посидіти вдома, тому що в мене досить активне життя. Якось так вийшло, що мене більше впізнають у Києві, ніж у Львові», - говорить Джозефіна Джексон.

Джозефіна (Юлія Сенюк) — магістр міжнародних економічних відносин. Після закінчення університету Юлія працювала фотомоделлю. Зараз Сенюк входить до топ-100 на одному з найвідоміших порносайтів світу. «Це не приносить прям багато задоволення. Сам процес мені не подобається, у мене немає інстинктивних бажань як у тварин, коли тобі байдуже, де, як і з ким. Мені потрібна близькість, приватність. Для мене це тільки робота на камеру», - висловилася про свою роботу акторка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...