Українська школярка зворушила односельчан милою рекламою YouTube-каналу - тепер у неї 25 тисяч підписників

Школярка з Львівської області стала знаменитістю в ЗМІ та соцмережах після того, як односельчани помітили на вулиці рекламу її YouTube-каналу "Природа ТВ", написану від руки. Вже на ранок дівчинка виявила, що за оновленнями її блогу стежать більше тисячі підписників. Ще через день їх стало понад 25 тисяч, передають Патріоти України.

Фото оголошення на звичайному аркуші А4 розійшлося соцмережами та зібрало тисячі лайків. У ньому автор каналу запрошує підписатися на "цікаві відео".

"Ця історія настільки зачепила сегмент українського Твітера, що за ніч на каналі набралося більше тисячі підпісоти. І не пасивної, як це буває зазвичай, а тієї, яка активно коментує, лайкає та ділиться відео в соцмережах, - розповів користувач Facebook Олексій Кондаков. - Там і котики, і курочки, і котик з курочкою. Чекаємо собачку і його тандем з рудим Мурчиком. Тобто розумієте, наскільки дитина зраділа, коли прокинулася, а її перший в житті проект почав так неймовірно рости?"

На каналі "Природа ТВ" школярка публікує короткі відео, в яких ділиться буднями своїх домашніх тварин і не тільки. У соцмережах історію з каналом назвали "маленьким кейсом успіху дівчинки, яка з дитинства прагне розвивати свою справу".

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...