Українська спортсменка-любителька РФ зробила фото з Путіним і заявила, що "щаслива стояти поруч з ним"

Українська спортсменка з Донецька Марина Голядкіна практично зізналася в любові до президента РФ Володимира Путіна. Плавчиня після 2015 року переїхала в Росію з Донбасу і почала представляти в змаганнях РФ. Свою любов до країни-агресора Голядкіна продемонструвала на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Так, після Олімпіади 2020 в Токіо спортсменка зустрілася з президентом РФ в Катерининському залі Кремля. Там нагороджували спортсменів, які отримали медалі в Токіо. Серед них і Голядкіна.

"Я запам'ятаю цей день на все життя!!! Дякую, Володимир Володимирович, за все!!!!Я дуже сильно переживала і думала, сказати промову, або я не зможу впоратися з емоціями. Трошки пишаюся собою, що зробила це", - написала вона під фото в соцмережі.

Відзначимо, що спортсменка настільки любить Росію, що навіть зробила манікюр з прапором РФ.

Що говорила про Путіна Українка раніше

Плавчиха просто співає дифірамби російському лідеру і вважає за щастя стояти поруч з ним. "Я з дитинства мріяла стати олімпійською чемпіонкою і досі не можу повірити, що моя мрія збулася. Я народилася в спортивній родині в місті Донецьку, і у 2014 році переді мною стояв складний вибір: залишити свою мрію або дійти до кінця і зробити все можливе. І сьогодні я щаслива, що можу стояти тут, поруч з вами, Володимир Володимирович, і сказати голосно, що я захистила честь великої країни! Для мене це велике щастя", - заявляла Голядкіна.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...