Українська спортсменка-любителька РФ зробила фото з Путіним і заявила, що "щаслива стояти поруч з ним"

Українська спортсменка з Донецька Марина Голядкіна практично зізналася в любові до президента РФ Володимира Путіна. Плавчиня після 2015 року переїхала в Росію з Донбасу і почала представляти в змаганнях РФ. Свою любов до країни-агресора Голядкіна продемонструвала на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Так, після Олімпіади 2020 в Токіо спортсменка зустрілася з президентом РФ в Катерининському залі Кремля. Там нагороджували спортсменів, які отримали медалі в Токіо. Серед них і Голядкіна.

"Я запам'ятаю цей день на все життя!!! Дякую, Володимир Володимирович, за все!!!!Я дуже сильно переживала і думала, сказати промову, або я не зможу впоратися з емоціями. Трошки пишаюся собою, що зробила це", - написала вона під фото в соцмережі.

Відзначимо, що спортсменка настільки любить Росію, що навіть зробила манікюр з прапором РФ.

Що говорила про Путіна Українка раніше

Плавчиха просто співає дифірамби російському лідеру і вважає за щастя стояти поруч з ним. "Я з дитинства мріяла стати олімпійською чемпіонкою і досі не можу повірити, що моя мрія збулася. Я народилася в спортивній родині в місті Донецьку, і у 2014 році переді мною стояв складний вибір: залишити свою мрію або дійти до кінця і зробити все можливе. І сьогодні я щаслива, що можу стояти тут, поруч з вами, Володимир Володимирович, і сказати голосно, що я захистила честь великої країни! Для мене це велике щастя", - заявляла Голядкіна.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...