Українська тенісистка "знищила" ексросіянку на WTA 1000 в Пекіні (відео)

Українська тенісистка Юлія Стародубцева (№ 115 WTA) провела матч третього кола на турнірі WTA 1000 в Пекіні. Наша тенісистка здобула впевнену перемогу над колишньою росіянкою Еліною Аванесян (№ 47 WTA), яка представляє Вірменію — 6:3, 6:1, передають Патріоти України.

Це була перша очна зустріч тенісисток. Матч тривав 1 годину 32 хвилини. Після завершення гри Стародубцева потиснула руку судді матчу, але ось Аванесян, яка нещодавно отримала вірменське громадянство, українка проігнорувала.

Зазначимо, що в наступному колі Юлія Стародубцева зіграє з переможницею матчу Пейтон Стернс — Анна Калінська. Відомо, що 24-річна цього сезо ну Стародубцева дебютувала в основі турніру WTA 1000 і одразу пробилась у четверте коло.Також у Пекіні Юлія здобула найрейтинговішу перемогу в кар'єрі, обігравши Катержину Сінякову з Чехії (№ 37 WTA) — 6:2, 6:2.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...