Українське підприємство, яке програло тендер китайцям, показало свій варіант поїзда-труби для харківського метро

На заводі сподіваються, що скарга, направлена в ЄІБ щодо тендеру на поставку поїздів для Харківського метрополітену, буде розглянута.

Крюківський вагонобудівний завод продемонстрував ескізи вагонів поїздів метро, які підприємство планувало поставити для метрополітену Харкова. Дизайнерські рішення екстер'єру та інтер'єру поїзда метро без перегородок між вагонами КВБЗ опублікував на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.

На підприємстві вказали і параметри вагонів, зображених на ескізах.

Відзначається, що схема поїзда - 4 моторних + 1 причіпний безмоторний вагон; довжина складу 96,8 м; конструкційна швидкість - 90 км/год; середнє прискорення поїзда, не менше - 1,2 м/с2; призначений термін служби вагона - 40 років; загальна місткість поїзда (з урахуванням стоячих місць) - 1650 чоловік.Також в поїзді можуть бути передбачені 2 місця для колясок людей з обмеженими можливостями.
Публікацію ескізів на Крюківському вагонзаводі супроводили коментарем про те, що підприємство все ще сподівається на те, що "скарга, направлена в штаб-квартиру Європейського інвестиційного банку з приводу порушень, виявлених в ході проведення тендеру буде розглянута, а рішення тендера переглянуто".
Нагадаємо, на початку червня стало відомо, що Китайська машинобудівна корпорація CRRC Тangshan виграла відкритий міжнародний тендер на поставку 8 складів метро, призначених для ліній Харківського метрополітену.
Пізніше Крюківський вагонобудівний завод заявив, що буде оскаржувати рішення тендерного комітету, яке обрало постачальником китайську компанію. Також КВБЗ направив скаргу в штаб-квартиру Європейського інвестиційного банку, який кредитує дану угоду.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...