Українські "дружини ІДІЛу": Евакуйовані з сирійського табору Родж українки розповіли, як вбивають їхніх чоловіків (відео)

В сирійських таборах досі залишаються незвільненими 57 українців.​ В таборах дітей українок називали "вовченятами халіфату".

Українські дружини бойовиків "ІДІЛ", яких нещодавно звільнили з сирійського табору Родж, розповіли, як там переслідують їхніх чоловіків. За їхніми словами, звідти неможливо вибратися, йдеться у відеорепортажі ТСН на YouTube, передають Патріоти України.

На сьогоднішній день жінки разом зі своїми дітьми знаходяться в передмісті Києва в санаторії. Як розповіли дружини телеканалу "ТСН", їх малюкам здається дивним все те, що вони бачать в Україні.

Діти, як і їхні мами, довгий час провели в закритих таборах Сирії. За словами однієї з жінок, виходу звідти немає. Чоловікам неможливо вибратися, так як їх переслідують і вбивають.Українські дружини бойовиків "ІДІЛ"

Як стало відомо, в таборах дітей українок називали "вовченятами халіфату". І якщо їх звідти б не звільнили, то вони стали б терористами.

На сьогоднішній день жінки звикають до спокійного життя. Варто відзначити, що в сирійських таборах досі залишаються незвільненими 57 українців.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...