Українські майстри схрестили "Таврію" і BMW: Що з цього вийшло (відео)

Автомайстри зробили унікальний автомобіль, поєднавши BMW і "Таврію". Про це повідомляють у телепрограмі "Джедаі", передають Патріоти України.

Працівники автомайстерні "Зроблено в гаражі" зважилися на такий експеримент заради удосконалення авто вітчизняного виробництва. Своє творіння вони описали так: "яскравий, заряджений і рівних йому практично немає".

Унікальний дріфткар будували протягом 1,5 року. Його оснастили 4-літровим двигуном V8. Машина тепер має 300 кінських сил. Вона може розігнатися до 260 км на годину. Розгін до 100 км набирає за 5 секунд.

Багато деталей для авто робили з нуля, щоб вона відповідала всім критеріям. Тільки її каркас коштує близько 2 тисяч доларів.

Таку ідею придумав Руслан Коптелец, який і став автором проекту. Машину він майстрував для сина, який займається дрифтом. За його словами, тепер авто готове займати перше місце на змаганнях.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...