Українські митники вилучили елітну автівку-"нелегала" вартістю 600 тис. євро (фото)

Київські митники спільно з Нацполіцією України викрили незаконне перебування на митній території Україні автомобіля Lamborghini Aventador, якого ще називають еталоном якості серед суперспорткарів. Про це повідомляє пресслужба митниці, передають Патріоти України.

Під час перевірки електронної бази даних Київською митницею встановлено, що даний транспортний засіб ввезений на територію України через одну з митниць на українсько-польському кордоні громадянином Ізраїлю в режимі тимчасового ввезення терміном до одного року ще в лютому 2020 року.

Згідно із наявною інформацією, автомобіль по закінченню строку вивезений за межі України не був та з заявою щодо продовження терміну тимчасового ввезення спорткара його власник до митниці не звертався. Таким чином, елітний автомобіль Lamborghini Aventador став предметом порушення митних правил, оскільки громадянин, який його завіз на територію України, порушив українське митне законодавство.

«Замість ввезти дороге авто законно і з гідністю сплатити при цьому всі передбачені митні платежі, або ж вчасно вивезти його за межі митної території України, з Lamborghini зробили справжнього нелегала», – зазначили митники.

За виявленим фактом Київською митницею складено протокол про порушення митних правил за ч.6 ст. 481 Митного кодексу України, автомобіль тимчасово вилучено, а матеріали справи митниця скерувала до суду. Днями у цій справі судом винесено рішення, відповідно до якого на громадянина Ізраїлю накладено штраф у розмірі 170 тис. грн.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...