Українські патріоти провели на окупованій Донеччині масштабну акцію (фото)

Усюди, де їх знайшли, окупанти наліпки позривали й поблизу влаштували засідки, сподіваючись вирахувати українських активістів.

Донеччина, навіть тимчасово окупована, це – Україна. Листівки-нагадування з такими гаслами розклеїли небайдужі жителі у багатьох окупованих містах Донбасу, повідомляють Патріоти України.

З власних, ексклюзивних джерел "Спецкору" стало відомо, що появі таких листівок передували нещодавні таємні збори, на яких місцеві жителі Донецької та Луганської областей створили так звані опозиційні сили із назвою "Комітет звільнення Донбасу". І до того комітету, твердять джерела, долучилось чимало тих, хто у 2014 був палким прихильником "руського миру".
На невеличких інформагітках, аби було точно зрозуміло - російською, написані численні тези супротиву: "Україно - повернись", "Не забудемо, не пробачимо! Низький рівень медицини та знищення вугільної промисловості" або ж: "Російський окупант, якщо не здатен прогодувати людей - геть з України".
Вказали патріоти і головний меседж для тих, хто все ще вірить у світле майбутнє під окупацією: "Донбас шостий рік не Росія, пора повертатися додому!". Втім, повисіли ті листівки лише до кінця доби. Усюди, де їх знайшли, окупанти наліпки позривали й поблизу влаштували засідки, сподіваючись вирахувати українських активістів.

Джерело: ТСН.ua

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...