Українські співачки їдуть на конкурс у Сочі розважати росіян

Дует ANNA MARIA запевняє, що конкурс є не російським, а міжнародним.

Дует ANNA MARIA. Фото: соцмережі.

Український дует ANNA MARIA представить Україну на вокальному конкурсі "Нова хвиля" в Росії, передають Патріоти України.

Після скандального інтерв'ю на телеканалі ATR, в якому дівчата не змогли відповісти, чий Крим, глядацька підтримка колективу згасла. У мережі активізувалися хейтери. Однак співачки вирішили не відмовлятися від конкурсів.

За словами дівчат, після нацвідбору їхні представники подали багато заявок на конкурси. Зрештою, у Москві вони пройшли відбір на "Нову хвилю", яка відбудеться 24-29 серпня в Сочі.

Дует запевнив, що конкурс є не російським, а міжнародним. Таке рішення вони ухвалили, згадавши пораду Андрія Данилка. "До критики ставимося дуже спокійно. Нещодавно спілкувалися з Андрієм Данилком на цю тему. Він сказав: "Якщо щоразу думати, хто що скаже, то можна так нічого і не зробити!" Він має рацію. Вдячні за його поради. Їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний. Показувати красу української музики та голосу всім, хто готовий сприймати й слухати", – пояснив дует ANNA MARIA.

Що відомо про скандал із дуетом ANNA MARIA?

Відео:

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...