Українські Су-25 у 2014-му показали ефективність під час боїв біля Маринівки й Степанівки (відео 16+)

Напередодні катастрофи рейса МН17 в 2014 році українські Су-25 продемонстрували ефективність під час боїв біля Маринівкаи і Степанівки. УВАГА: відео не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18-річного віку, вагітним і людям з ослабленою психікою! Про це в Фейсбуці написав російський авіаексперт Вадим Лукашевич, передають Патріоти України.

За його словами, під час слухань у справі про збитий над Донбасом у 2014 році Boeing-777 Malaysia Airlines рейсу МН17 в нідерландському суді продемонстрували відео, яке демонструє ефективність українських Су-25 під час боїв біля Маринівки і Степанівки напередодні авіакатастрофи.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...