Українські судові виконавці вперше розпочали продавати автомобілі злісних порушників ПДР

В Україні вперше продають автомобілі злісних порушників ПДР - today.ua

Державна виконавча служба України вперше виставила на відкритий державний електронний аукціон OpenMarket – СЕТАМ автомобілі злісних порушників ПДР, які не сплатили кілька штрафів. Про це розповів заступник міністра юстиції України з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

За рішенням суду на аукціон виставили автомобілі, конфісковані в осіб, які не сплатили штрафи за порушення ПДР, і значно перевищують швидкість. Штрафи не було оплачено і після вилучення машин, зазначають Патріоти України.

Зокрема на продаж на аукціоні виставили Mitsubishi Lancer. Стартова ціна - 113 862 гривні. Колишній власник цього автомобіля "назбирав" 36 штрафів за порушення ПДР на загальну суму 82 000 гривень.

Нагадаємо, Виконавча служба почала вилучати автомобілі у водіїв, які систематично не сплачують штрафи за порушення ПДР та значно перевищують швидкісний режим у листопаді 2021 року. Спочатку у Харкові. Таке рішення було ухвалено після кількох резонансних ДТП у Харкові.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...