Українські туристи потрапили в ДТП у Болгарії, є жертви (фото)

Одна наша співвітчизниця загинула, ще троє потрапили до лікарень з серйозними травмами.

На місці ДТП у Болгарії. Фото: pik.bg.

У Болгарії на трасі Бургас-Варна в смертельну ДТП потрапила машина з українцями. Як повідомляє pik.bg, автомобіль Mazda, в якому їхали четверо українців, при обгоні автобусі виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Audi, передають Патріоти України.

В результаті ДТП одна наша співвітчизниця загинула, ще троє потрапили до лікарень з серйозними травмами. Про цей трагічний випадок в соціальних мережах повідомляла односельчанка українців Наталія Лютикова, за словами якої її земляки потрапили в ДТП, повертаючись в Україну після відпочинку в Болгарії. За її інформацією загибла - Леся Краскевич. «Олександр Краскевич отримав важкі травми. Його прооперували, знаходиться в реанімації. Олександр Кульчицький теж важкий після операції. Яна Кульчицька постраждала менше - травма руки і хребта, її обстежують», - пише Наталія Лютикова. Загибла і постраждалі - жителі села Гора, що в Бориспільському районі Київської області.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...