Українські відьми разом із закордонними "колегами" проведуть ритуал на усунення від влади Путіна

Українські маги та відьми почули заклик радника глави Офісу президента Олексія Арестовича та збираються провести серію ритуалів на усунення від влади президента РФ Володимира Путіна, на його програш, а також на підтримку Збройних сил України. Після того, як 22 квітня Арестович звернувся до українських відьм у Facebook, магазин магії "Відьмін Котел" оприлюднив плани окультної спільноти щодо підтримки цієї ініціативи, передають Патріоти України.

"31 березня, у 29 місячний день, день псування та прокляття, ми, відьми України у співдружності із закордонними колегами, проведемо ритуал покарання ворога українського народу - Володимира Путіна", - йдеться у повідомленні.

Ритуал складатиметься з 3 частин. Перша пройде на одній із гір в Україні: "Вже зібрано коло з 13 відьм, вже замовляються вівтарні ножі для жертв Вищим Силам".

Друга частина ритуалу запланована на квітень, у слов'янській країні із підключенням іноземних колег. Якщо перша, як очікується, матиме відносно слабкий вплив на Путіна, то друга – значний. Також серед цілей обряду – надання підтримки української армії: "На перемогу нашого великого народу, на удачу, успіх та відкриття доріг! І нехай усі боги війни – Один, Тор, Перун – сприяють нам!".

Третя частина – кам'яний мішок для ворога – ізоляція, усунення від влади, втрата підтримки ближнім оточенням. Відкуп із чорними іконами від масових смертей та покаранням тих, хто в них винний.

Українські маги закликали своїх іноземних колег підтримати ініціативу та приєднатися до заходів.

Представник української окультної спільноти на умовах анонімності пояснив, що точні місця проведення обрядів приховуються. Організатори побоюються як протидії ворогів, так і втручання громадян. Подробиці повідомлятимуть лише особисто, між знайомими.

"Не варто ставитись до заходу, як до ворожого чи шкідливого для України. Наша мета – нашкодити ворогу України Путіну та підтримати Збройні сили", - сказав він.

Крім того, він застеріг від несерйозного ставлення до дійства: "Зараз розвелося чимало "кухонних магів", як і "диванних воїнів", але це не скасовує той факт, що офіційно визнані світові релігії переслідували чаклунів та відьом, визнаючи цим дієвість цих ритуалів".

Він нагадав, що практика застосування магії з бойовою метою широко відома в історії від Китаю до Америки. "Не заглиблюватимемося в давні історії. У них і справді за століття завдано багато зайвого. Давайте згадаємо прокляття Текумсе, воно ж прокляття президентів США. Згідно з ним, кожен американський президент, обраний у певний рік, помре або буде вбитий до закінчення терміну президентських повноважень. Прокляття діяло 7 колін. Першим, хто уникнув його був Рейган, бо він був восьмим. Але на нього також був замах. Дев'ятим був Буш-молодший, який також уникнув замаху через щасливу для нього випадковість. Навіть після завершення прокляття, його луна зачіпає послідовників через 200 років", - резюмував представник окультної спільноти.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...