Українські захисники розбили підрозділ логістики військ РФ та показали ворожі "методички" (фото)

На Сіверщині військові ЗСУ знищили підрозділ логістики армії РФ. Також бійці знайшли методички російських окупантів. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Оперативного командування "Північ", передають Патріоти України.

Щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця. У "посібниках" солдатів РФ виписані головні тези з виступу верховного головнокомандувача країни, а також вставлена замітка з поясненням, що робити при ДТП у нетверезому вигляді.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...