Українського футболіста-чемпіона змушували співати "Севастопіль - гордість російських моряків"

Голкіпер рівненського "Вереса" Богдан Когут згадав, як грав у складі крмимського "Севастополя". Чемпіон Першої ліги України зізнався, що в той час, коли в Сімферополі ще були якісь вивіски, назви вулиць українською мовою, то приїхавши до Севастополя, він потрапив у зовсім чуже середовище, передають Патріоти України.

"Я виступав за "Севастополь" у 2011-12 роках, на той момент Україною там не те що не пахло, а її взагалі не було. Іду з дружиною супермаркетом, розмовляємо українською, а на нас дивляться як на якихось негрів. Не було нічого українського. Нам наказували співати "Севастополь-Севастополь – гордість російських моряків".

Когут уточнив, що це робити змушував президент клубу Олександр Красильников. "Друга команда грає, а він: "Спійте гімн". Минув час – і ми бачимо, до чого це призвело. Не стежу за ним, але десь читав, що він там залишився. Одіозна фігура, – цитує Когута Футбол24.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...